IMG_0498.jpg-me
IMG_0498.jpg-me
AnneKastarinen_square.jpg-me

Minun nar­ra­tii­vi­ni

Olen markkinointi- ja viestintäalan yrittäjä ja kauppatieteiden  tohtori. Minulla on liki 20 vuoden monipuolinen kokemus markkinoinnin kansainvälisestä ympäristöstä sekä monen mittakaavan näkökulmaa liiketoiminnan haasteisiin ja mahdollisuuksiin suurista teollisuusyhtiöistä aina uuden ajan palveluntarjoajiin ja pieniin ki­vi­jal­ka­pu­tiik­kei­hin saakka.


Parhaimmillani olen analyyttisena ideanikkarina tai kouluttajana sekä ideoiden kiteyttäjänä pukemassa strategioita ja hatariakin hahmotelmia tarinalliseen muotoon. "Juuri noinhan me sen ajattelimmekin!" on palaute, jonka kuulen hyvin usein.


_IGP0379.jpg-me

Kan­sain­vä­li­nen ja lii­kut­ta­va?

More Than Wordsin perustin vuonna 2011 työskenneltyäni sitä ennen yli kymmenen vuotta markkinoinnin, viestinnän ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä kuluttaja- ja bisnesmarkkinoilla, teollisuudessa ja palvelualalla. Yritystoiminnan ohessa olen toiminut myös markkinoinnin yliopisto-opettajana.


Vaikka oma yritykseni on markkinajohtaja korkeintaan Koivistonkylässä, olen kansainvälisillä areenoilla kuin kotonani. Tästä kiitos asiakkailleni, joita on jo kolmessa eri maanosassa.


Asiakkaiden auttamisen ohessa toimin markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijana yritysten hallituksissa. Vaikuttavan viestinnän ja koskettavien tarinoiden lisäksi pyrin liikuttamaan ihmisiä myös urheilukentällä valmentaessani tulevaisuuden yleisurheilutähtiä._IGP5321.jpg-me

More Than Words

Viestintätoimisto/Communication Agency

Anne Kastarinen
 +358 50 520 1502

anne(a)morethanwords.fi

© More Than Words 2022. All rights reserved.